Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Adatkezelési Nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató



Adatvédelmi nyílvántartási számunk: nyílvántartási kérelem beadva 2016. október 19-n.

A ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli az ügyfelek személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése, kapcsolat tartás az ügyfelekkel, termék értékelések gyűjtése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.
Az adatkezelő elérhetősége: 0670-283-7699, olcsogumi@sop.hu

Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
  • Webáruház üzemeltetője: ZA-Info Trade Kft. (3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.) alkalmazottai és ügyvezetője. (továbbiakban: Webáruház üzemeltetője)
  • Alvállalkozó, tárhely és keretrendszer szolgáltató, ügyfélszolgálat, adatvédelmi feladatokat ellátó személy: Holové Zoltán EV (4644 Mándok, Dózsa György u. 5.) (továbbiakban: Alvállalkozó, tárhely és keretrendszer szolgáltató, ügyfélszolgálati szolgáltató, adatvédelemi ügyekkel megbízott személy)
  • Kiszállítást végző futár: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (röviden: GLS Hungary, címe: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.) kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai (továbbiakban: GLS Futár)


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok, mindaddíg megőrzésre kerülnek, míg az érintett ügyfél azok törlését nem kéri.

1.) Termék megrendelés esetén:
Hozzájárulás az adatkezeléshez: az ügyfél a rendelés leadásával kifejezetten hozzájárulását adja az általa megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: termék megrendelést leadó ügyfelek.

A kezelt adatok köre: a rendelés leadás során megadott adatok, amelyek az ügylet teljesítéséhez szükségesek: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím, Megjegyzések.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Webáruház üzemeltetője, Tárhely, ügyfélszolgálat, adatvédelemmel megbízott személy és keretrendszer szolgáltató, GLS Futár.

A webáruház nem alkalmaz regisztrációs eljárást, így a megrendelő adatait nem kapcsolja egy azonosítható fiókhoz, vagy regisztrált felhasználóhoz. Azokból megrendelő lapot készítünk, amit a teljesítések igazolása érdekében megőrzünk. Ezek alapján rendszerünkben számlát állítunk ki, a Megrendelő részére.

2.) Kapcsolatfelvétel e-mailen keresztül, vagy a webáruház kapcsolat űrlapján keresztül:
Hozzájárulás az adatkezeléshez: az ügyfél az üzenet elküldésével kifejezetten hozzájárulását adja az általa megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: az webáruház felé üzenetet küldő felhasználók e-mail-en vagy a webáruház üzenetküldő űrlapján keresztül.

A kezelt adatok köre: az üzenet küldés során megadott adatok, amelyek a felhasználó kérdéseinek megválaszolásához, az rendelések teljesítéséhez szükségesek: Név, Elérhetőség (telefon, email), Üzenet tárgya, szövege.

Az adatgyűjtés célja: feltett kérdésekre történő válasz adás, rendelés feladás utáni adat változások fogadása, ügyfélszerzés.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Webáruház üzemeltetője, Tárhely és keretrendszer szolgáltató.

A webáruház üzemeltetője címére, e-mail címre küldött papír alapú vagy elektronikus leveleket mind addig megőrzi, amíg az ügyfél azok törlését el nem rendeli.
A webáruház kapcsolat oldalán található üzenetküldő alkalmazás felhasználásval küldött üzeneteket szervereinken nem tároljuk, azok továbbításra kerülnek e-mail üzenet formájában a webáruház üzemeltetőjenk e-mail fiókjába, ahol azokat az esetleges panaszok kezelése érdekében megőrzi, amíg az ügyfél azok törlését el nem rendeli.

3.) Recenzió írása termékről:
Hozzájárulás az adatkezeléshez: az ügyfél a rendelés leadásával kifejezetten hozzájárulását adja az általa megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: termékekről értékelést írók.

A kezelt adatok köre: Név (becenév), Megjegyzések.

Az adatgyűjtés célja: felhasználói vélemények gyűjtése a különböző termékek minőségével, felhasználói elégedettséggel kapcsolatban.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Webáruház üzemeltetője, Tárhely és keretrendszer szolgáltató.

A beküldött termék értékeéseke, amennyiben azok összhangban vannak a webáruház etikai szabályaival nyilvánosan elérhető formában megjelenítjük, és tároljuk, az ügyfél kérésére módosítjuk, vagy töröljük.



A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha az ügyfél kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha az ügyfél nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Kapcsolódó keresések

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

*

adatkezelés

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

*

személyes adatok

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

*

tájékoztató

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. gumi bróker nyárigumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

új akciós gumika gumi alkusz

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika legolcsóbban

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi legolcsóbban

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi négyévszakos akciós

legolcsóbb legolcsóbban

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

legolcsóbb legolcsóbban

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb legolcsóbban

*

legolcsóbb gumi bróker nyárigumi

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó gumi alkusz

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó négyévszakos akciós

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó gumi alkusz

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó gumi bróker nyárigumi

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

olcsó gumi alkusz

*

olcsó gumi alkusz

*

olcsó legolcsóbban

*

olcsó téligumi ügynök

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*