Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Szezon előtti akció vége. Tavalyi áras abroncsok kifogyóban.

Ne halogassa a vásárlást, tavalyi áras készleteink kifogyóban. Nyári abroncsaink most kiárusításon áron kaphatóak.

Hírek, cikkek - Cikk 1

Kedves Vendégem!

Kérem engedje meg, hogy így szólítsam Önt. Először is gratulálni szeretnék, hogy megtalált minket! Higgye el, ez a jelenlegi digitális zajban nem is volt olyan kis teljesítmény. Azt pedig előre is megköszönöm, ha (részben vagy egészben) elolvassa ezt az írást.

Olyan felgyorsult korban élünk a Földön, amikor mindenre kevés idő jut. Gyors a vonat, az étterem és persze, aki autót vezet az is gyorsan akar eljutni a céljához. Természetes, hogy az ember nem szívesen szán időt - a rendelkezésre álló korlátozott mennyiségből, olyan dolgokra, amiket nem szeret csinálni, ne adj Isten kimondottan utál csinálni.

A használati termékek kiválasztása és megvásárlása is ilyen dolog sokak számára. Senkit nem szeretnék megbántani, vagy általánosítani, ezért elmesélem, hogy én hogyan gondolkodok az olcsó gumikról, magamból indulok ki, és ha valaki nem ért velem egyet valamiben azt is tiszteletben tartom.

Miért éppen az olcsó gumik? Ez egy nagyon jó kérdés! A válasz baromi hosszú lenne, egyszer majd ezt is megírom, ha érdekel valakit. Röviden annyit, hogy több mint tíz éve az első igazi kereskedelmi munkahelyem egy gumis cég lett, és azóta sem tudtam leszakadni a vonalról. Az olcsogumi.sop.hu weboldalt üzemeltető cég tulajdonosa jó barátom, és hát ismerve rovott múltamat megkért, hogy valami kis irománnyal népszerűsítsem már az új áruházat. Ennyi. Szóval ha nem kellemetlen, akkor látogasson el az előbbi címre, annál is inkább, mert az új cikkeket először ott tesszem majd közzé.

Érdemes-e olcsó gumit vásárolni?

Naponta hozunk vásárlói döntéseket. Vannak fontos döntések, és kevésbé fontosak. Egy zacskó szotyi megvásárlásakor nem az ár a döntő szempont, ahogy a zöldséges standon sem. Mivel ezeket elfogyasztani szeretném, és jelenlegi tudásom szerint ezek anyagából fog a testem a későbbiekben állni, egy szép csomagolás vagy a frissesség (illúziója) többet nyom a latban, mint az akár 100%-os árkülönbség. De biztosan nem fogunk éjszakába nyúló piackutatást végezni, hogy megtaláljuk a legjobb árat, hiszen nem egy havi fizetésről beszélgetünk. Élelmiszer esetében persze figyelem a földrajzi távolságot is, amennyire lehet. Nagy a világ, és hát fura helyi szokások vannak. Szóval gyümölcsöt, zöldséget, ha lehet hazait veszek.
Viszont a gumiabroncs egy kicsit más történet. Nem gond, ha messziről jön, nem fog megromlani, és megenni sem akarom. Biztos hogy a legfinomabb is elcsapná a hasamat. A rágógumira is rá van írva, hogy nagy mennyiségben nem teszt jót a gyomornak, hát még az autógumi.

Az elmúlt években főleg marketinggel foglalkoztam így aztán szponzorom is volt, hogy figyeljem az emberek viselkedési, vásárlási szokásait a gumiabroncs értékesítés területén. Egyre többen vásárolnak olcsó kategóriás gumikat. Vagy az emberek elbutultak és hibát hibára halmoznak, vagy van e mögött egy tudatos vásárlói reakció. Biztos vagyok benne, hogy az utóbbi. Azért teszik ezt az emberek, mert abban a helyzetben - amiben vannak- ez a logikus és praktikus döntés. Aranyszabály, hogy mindig a vásárlónak van igaza! Márpedig a vásárlók egyre nagyobb száma adja le a voksát a mellet, hogy érdemes olcsó gumit venni. Én pedig nem vitatkozom!Miért vegyen Ön olcsó gumit?

Hát mert mi azt árulunk! Logikus?! Nem? Nem! Valójában árusítunk közép és prémium kategóriás gumikat is, azokat is nagyon kedvező áron, de azt annyira nem veszik. Én jobban szeretem a jól hangzó hazugságok helyett a kissé kényelmetlen igazságokat. A kellemetlen igazság pedig az, hogy rendesen legatyásodott a lakosság, nem kicsit, nagyon, de még nem hülyült el annyira, hogy hitelre vegyen az autójához kopó alkatrészeket. Ugyanakkor az olcsó kategóriás gumik teljesítménye nagyon is vállalható szintre került, és ebben valljuk be nagy szerepe volt a piacra belépő ázsiai gyártóknak, akik felkavarták az évtizedes nagyvállalati állóvizet.
Emlékszem, mostanában volt, hogy egy nagyon sok üzlettel rendelkező német tulajdonú országos áruházlánc szórólapját böngésztem, és nagyon megtetszett egy csodásan foto-shoppolt oldal. Ezen egy kis bevezető történettel reklámozták, hogy immáron Magyarországra is eljött a nyugat, és megkezdik - egy egyébként no-name, de prémium kategóriás barkácsgép márka forgalmazását, és ennek első fecskéje már itt is van, egy fél-száz-ezer forintos akkumulátoros fúrógép formájában. Jól emlékszem, mert ezzel a produkcióval rendesen feldobták a napomat.
A dolog, amilyen jól indult úgy maradt folytatás nélkül. Úgy is mondhatnám, hogy az élet felülírta ezt a remek kis ötletet. Képzelem milyen értetlenül álltak az anyacég illetékesei, amikor világossá vált számukra, hogy valaki mekkorát hibázott. Biztosan az is átfutott egy két agyon, hogy mennyibe került az a színes oldal hetven-ezer példányban, amivel 3 darab ilyen gépet adtak el végül. Gondolom azt már szóba sem merte hozni senki, hogy mennyi bevételtől estek el, ahhoz képest mintha azon az oldalon egy bontott csirke kellette volna magát. Az anya vállalat egyébként is nehéz időket élt akkortájt, a cég nagy álmodója távozott az élők sorából, a műve meg itt marad. Egyébként akkoriban vettem is tőlük egy ilyen "Munkaterület" márkájú akkus gépet, persze nem a prémium kategóriásat, arra nekem semmi szükségem, csak egy tizen-ezer forintosat, amit azóta is használok elégedetten. Persze! Kínai! De nincs vele baj, fúrni magyarul fúr.

Talán kissé nagyra sikerült a kitérő.
Miért érdemes olcsó gumiabroncsot vásárolni?

1.) Ugyanolyan egységes garanciális feltételek vonatkoznak minden Magyarországon forgalomba hozott gumiabroncsra. Új állapotban, ha még nem volt használva 14 napig indoklás nélkül vissza lehet küldeni. Gyártási hiba esetén, amire 12 hónap a garancia, az eladó vállalja a cserét. Viszonylag még sosem hallottam olyant, hogy egy év használat után bukkan fel egy gyártási hiba, így mondható, hogy ha az első felszereléskor rendben van az abroncs, akkor a garancia érvényesítésére jó eséllyel már nem lesz szükség.

2.) Normál használat mellet sem teljesítményben, sem kopásban nem fog problémát okozni egy olcsó kategóriás gumi. Normál teljesítményű autóhoz, és normális viselkedésű vezetőhöz bőségesen megfelelőek az olcsó kategóriás abroncsok. Hazánkban - magán autók esetében - a gumiabroncsok elöregedése gyakrabban következik be, mint a kopásból eredő elhasználódásuk. Ez egyszerűen abból adódik, hogy egy autós évente átlagosan 10-20ekm-t autózik. Téli nyári gumi szettek esetén ez kb 5-10ekm-t jelent guminként. Az olcsó kategóriás gumik kopása sem jelentősen eltérő a közép vagy prémium márkáktól, ezért a hagyományos nép-autós szegmensben 50-60ekm-t simán teljesítenek. Viszont a prémium abroncsok is elöregednek, felkeményednek, repedezni kezdhetnek már 4-5 szezon után.

3.) Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy megnyugtatóbb a két boksz-kiállásos taktika, mint egy ütött-kopott szettel teljesíteni az egész futamot - ha nem tévedek ez most már szabályellenes is. Egy 6-7 éves abroncs, mindegy hogy milyen kategória vagy gyártmány, már csak árnyéka hajdani önmagának. A minta mélység eltűnik, ezért növekszik a vizes úton való tapadás vesztés esélye, a lágyító anyag kipárolgása miatt a gumi felkeményedhet, a térhálós szerkezetben bekövetkező szakadások miatt a felület repedezni hámlani kezd.

4.) Az olcsó gumik legfőbb jellemzője, hogy olcsók, és ugyanebben rejlik a legfőbb vonzerejük is. Ha megsérül és javíthatatlanná válik nem utolsó szempont, hogy egy filléres gumi elvesztését kell megemészteni, és pótolni fájó hiányát, vagy egy olyan ipari remekműről van szó, aminek az értéke önmagában vetekszik egy érvényes műszakival rendelkező használt autó árával.

Hogy befejezzem a villanyfúró történetét, ez a két eset nagyon is hasonló. A TV reklámok egy ilúziót próbálnak kapcsolni minden termékhez, ha ezt veszed te okos vagy, ha ezt veszed szabad, baromi unalmas. A valóság az, hogy a célt jelentő nyugati piacokon a vevők jelentős része nem szisszen fel egy prémium gumi árát látva, kis hazánkban bizony ez nem így van. Széles és egyre szélesebb azoknak a vásárlóknak a köre, akik igenis meg kell, hogy gondolják, hogy megengedhetnek-e maguknak egy szett gumiért akár 100-150eFt-ot, vagy megelégszenek a kevésbé neves márkákkal is ennek töredékéért, mert a megtakarított összegnek tudnak egy jobb helyet a családi költségvetésben.

Ha ideje engedi látogasson el webáruházunkba, ahol a legfrissebb cikkeket is elolvashatja.
http://olcsogumi.sop.hu

-2016-11-17-

Kapcsolódó keresések

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

*

vásárlás

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

*

olcsó gumi

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

*

olcsó gumi vásárlás

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

OLCSOGUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

OLCSOGUMI.SOP.HU OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

OLCSOGUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. legolcsóbban

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

olcsó új gumik. OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. gumi bróker nyárigumi

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika gumi alkusz

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika gumi alkusz

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika gumi alkusz

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

gumi négyévszakos akciós

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

gumi gumi alkusz

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

gumi gumi alkusz

*

gumi téligumi ügynök

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

téligumi OLCSOGUMI.SOP.HU

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi négyévszakos akciós

teszt gumi alkusz

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

teszt gumi alkusz

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

teszt négyévszakos akciós

*

teszt legolcsóbban

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

teszt legolcsóbban

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

teszt négyévszakos akciós

*

teszt gumi alkusz

*

teszt legolcsóbban

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt négyévszakos akciós

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

teszt gumi alkusz

*

teszt legolcsóbban

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

teszt OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

teszt négyévszakos akciós

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

legolcsóbb gumi bróker nyárigumi

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU téligumi

*

legolcsóbb téligumi ügynök

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU nyárigumi

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU

*

legolcsóbb gumi bróker nyárigumi

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU négyévszakos

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

legolcsóbb gumi bróker nyárigumi

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb négyévszakos akciós

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

legolcsóbb gumi bróker nyárigumi

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb OLCSOGUMI.SOP.HU gumi

*

legolcsóbb gumi alkusz

*

legolcsóbb legolcsóbban

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*